Doe de domeinnaamcheck Arrow

Jouw domeinnaam
registeren bij Versio!

Binnen 1 minuut jouw domeinnaam geregistreerd

Keuze uit 400+ extensies

Volledige controle over je domeinnaam

Onze populairste domeinextensies

.nl
.nl
Nederland
21.99
0.49
actieprijs
.com
.com
Globaal
28.99
9.99
actieprijs
.store
.store
Globaal
81.99
2.99
actieprijs
.be
.be
België
28.99
4.99
actieprijs
.online
.online
Globaal
51.99
3.99
actieprijs
.site
.site
Globaal
46.99
1.99
actieprijs
Bekijk alle extensies
Waarom jouw domeinnaam registreren bij Versio?

DNS beheer

Beheer op ieder gewenst moment de nameservers en DNS records van jouw domeinnamen. Geheel gratis en realtime.

Domeinnaamhouderbeheer

De domeinnaamhouder gegevens van al jouw domeinnamen kun je op ieder gewenst moment wijzigen. Dit is bij Versio voor alle extensies gratis, behalve voor .be, .nu en .se.

Gratis overdragen

Je kunt gratis en realtime jouw domeinnaam overdragen aan een andere gebruiker van Versio. Zo kun je jouw domeinnamen makkelijk en snel overdragen of verkopen.

Geen wachttijd: jouw domein in 60 seconden geregistreerd

Kies uit 400+ extensies

5 dagen per week support

Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

Start je online business met een unieke domeinnaam

Wil je een eigen website of webshop starten? Dan heb je een unieke domeinnaam nodig om je online business te starten! Met Versio domineer je de digitale wereld door een persoonlijke en unieke domeinnaam te kiezen.Wil je een eigen website of webshop starten? Dan heb je een unieke domeinnaam nodig om je online business te starten! Met Versio domineer je de digitale wereld door een persoonlijke en unieke domeinnaam te kiezen.

Jouw domeinnaam registreren

Een domeinnaam kopen bij Versio is eenvoudig. Om een domeinnaam te registreren, controleer je eerst of de gewenste domeinnaam beschikbaar is. In de domeinnaam check kun je direct zien of jouw domeinnaam vrij is om vast te leggen.

Heb je domeinnamen bedacht en zijn deze beschikbaar? Dan kun je jouw domeinnaam claimen!

Wat onze klanten zeggen
Zeer snelle, bekwame en klantvriendelijke afhandeling van mijn vraag. Zeer tevreden!ROGERJuly 31st 2022
Na een telefonisch vervolg contact heel erg fijn geholpen door de medewerker aan de lijn. Enorm bedankt allemaal!GUIDOJuly 25th 2022
Super geholpen! Ik kan alleen maar zeggen: ga zo door!FREEKJuly 25th 2022

Veelgestelde vragen over domeinnamen

Wat is een domeinnaam en wat kun je er mee?

Een domeinnaam is het webadres dat mensen invoeren in de URL-balk van hun browser om een website te bezoeken. Elke domeinnaam is uniek en leidt naar een specifiek IP-adres (Internet Protocol) van de server waarop de website wordt gehost. Als je bijvoorbeeld een website wilt maken, moet je eerst een domeinnaam registreren. Deze domeinnaam geeft de site een unieke identiteit en stelt internetgebruikers in staat om de site gemakkelijk te vinden en er toegang toe te krijgen. Wil je weten of jouw favoriete domeinnaam nog beschikbaar is? Maak gebruik van onze domeinchecker om te zien of jouw favoriete domein nog beschikbaar is!

Welke domeinextensie kies je?

Je kunt kiezen uit veel verschillende en populaire domeinextensies bij Versio. De extensie is het achterste gedeelte van de domeinnaam, bijvoorbeeld versio.nl of versio.com. Het kiezen van de juiste extensie is belangrijk en is de start van jouw online project. Daarom hebben wij de keuze uit alle gangbare extensies zodat je altijd een keuze kan maken uit een domeinnaam. Maak gebruik van onze domeinchecker om te zien of jouw favoriete domein nog beschikbaar is!

Wat doe ik als mijn gewenste domeinnaam niet beschikbaar is?

Nu er zo veel websites bestaan, komt het steeds vaker voor dat jouw gewilde domeinnaam niet beschikbaar is. Daarvoor zijn nieuwe extensies in het leven geroepen om zo iedereen de kans te geven een geschikte domeinnaam te vinden. De nieuwe en populaire domeinnamen zijn .online, .site of .shop. die een alternatief kunnen zijn voor een .nl of .com domeinnaam. Door een andere extensie te kiezen kun je alsnog gebruikmaken van jouw favoriete domeinnaam!

Hoeveel kost een domeinnaam?

De kosten van een domeinnaam variëren sterk afhankelijk van de extensie (.com, .nl, .org, etc.) aanbieder en eventuele extra diensten. Bij het controleren en registreren van een domeinnaam zie je direct hoeveel het betreffende domein kost. Een actie domeinnaam heb je al vanaf €0,49 en webhosting vanaf 9,99 per maand en met een domeinnaam en webhosting kun je direct aan de slag met jouw online project! Wil je weten of jouw favoriete domeinnaam nog beschikbaar is? Maak gebruik van onze domeinchecker om te zien of jouw favoriete domein nog beschikbaar is!

Doe de domeinnaamcheck
Lachende vrouw op trap met haar laptop met Versio logo

Een domeinnaam verhuizen naar Versio

Wil je jouw domeinnaam onderbrengen bij Versio? De procedure verschilt per extensie. Jouw .nl, .be of .eu is binnen enkele minuten verhuisd. Bekijk de verhuisprocedure per extensie.

Support

Ons supportteam staat iedere werkdag voor je klaar.

Als je wilt bellen of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil SSL inschakelen voor mijn domein

Regel ik meteen!

Versio is een deelnemer van ICANN, SIDN, DNS Belgium, EURid en Nominet. Versio beheert meer dan 600.000 domeinnamen en is hiermee een van de grootste registrars van Nederland en België. Iedere actie is realtime en wordt razendsnel uitgevoerd.

Voor klanten die meer mogelijkheden willen, bieden wij een krachtige API aan waarmee je veel taken kunt automatiseren. Door onze krachtige API zijn wij dé leverancier van honderden bedrijven.

Werkend aan een bureau waarop schermen met code en een beker met Versio logo staan

Versio is een deelnemer van:

Icann

Sidn

DNSBelgium

EU

Nominet

Wat heb je verder nodig voor een website maken?
Een webhosting kiezenMet een webhostingpakket huur je (een stukje van) onze server en wordt jouw website vindbaar voor anderen.
Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.