Website maken met Sitebuilder

Inclusief webhosting en professioneel e-mailadres

Geen technische kennis vereist

Elke werkdag support

€9,99per maand
€0,99eerste maand
Gebruiksvriendelijke websitebouwer
Inclusief webhosting
Professioneel e-mailadres

*Niet tevreden? Maak gebruik van de 14 dagen geld-terug-garantie.

Hoe werkt het?Het is heel simpel dus we kunnen de uitleg kort houden!
Domein naam
1
Kies een domeinnaam

Registreer een domeinnaam of gebruik een domeinnaam die je al geregistreerd hebt. De koppeling met Sitebuilder is met 1 klik geregeld.

2
De website maken met Sitebuilder

Ontwerp een onbeperkt aantal pagina’s in de stijl die bij jou past. Een webshop, blog of fotogallerij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

3
Klaar? Publiceren!

Is jouw website helemaal klaar? Klik in Sitebuilder op de publiceren-knop en jouw website is direct zichtbaar voor iedereen. Zo simpel is het!

Iedereen kan een website maken met Sitebuilder

Wil je een moderne en responsive website maken? Met Sitebuilder was een eigen website maken nog nooit zo makkelijk. Je kunt het zo uitgebreid of simpel maken als je zelf wilt.

Ontwerp een onbeperkt aantal pagina’s voor jouw website, welke je kunt vormgeven met keuze uit 140 verschillende designs. Er zijn al verschillende thema’s voor je gemaakt, maar je kunt ervoor kiezen volledig zelf je layout te maken.

Sitebuilder
De mogelijkheden van je website maken met Sitebuilder

Bewerk jouw content met een drag and drop systeem

Bewerk je content rechtstreeks op de pagina. Geen technische kennis of rommelig codewerk nodig.

Geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop

Jouw website is volledig responsive. Dat betekent dat je website automatisch optimaal wordt weergegeven op smartphone, tablet en desktop. Het maakt dus niet uit op welk apparaat jouw website wordt bekeken, het ziet er altijd perfect uit.

Daarnaast scoort jouw website scoort hoger op Google wanneer deze volledig geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.

Sitebuilder zorgt ervoor dat een website op elk apparaat correct wordt getoont

Inclusief hosting en professionele e-mail

Jouw website is online te vinden met het inbegrepen hostingpakket. Deze koppelen we automatisch aan jouw Sitebuilder pakket.

Met jouw domeinnaam maak je ook een onbeperkt aantal e-mailadressen aan. Wanneer je Sitebuilder toevoegt aan een bestaande domeinnaam, koppelen wij je domeinnaam. Dankzij spamfilter van SpamExperts hoef jij je geen zorgen te maken om spam.

Ook voor webshops

Het maken van een uitgebreide webshop met duizenden producten is geen probleem met Sitebuilder. Ontvang betalingen via iDeal, Bancontact/MrCash, SOFORT, PayPal, Creditcard, automatische incasso en bankoverschrijving.

Sitebuilder website op een laptop en groene Versio logo's

Voor wie is een website maker?

Iedereen kan werken met Sitebuilder, technische kennis heb je niet nodig.

Sitebuilder is met name geschikt voor kleinere websites en webshops. Ook het maken van een blog of een uitgebreide fotogallerij is mogelijk met Sitebuilder.

En kom je er even niet uit? Dan hebben we behulpzame handleidingen beschikbaar voor jou. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met ons supportteam.

Support

Ons supportteam staat iedere werkdag voor je klaar.

Als je wilt bellen of een e-mailer bent , Sander en de rest van het team helpen je graag bij het beantwoorden van je vraag.

Hoe kan ik je helpen?

Ik wil SSL inschakelen voor mijn domein

Regel ik meteen!

How does a sitebuilder work?

Met onze Sitebuilder maak je snel en gemakkelijk een professionele website. Met het drag & dropsysteem sleep je eenvoudig contentblokken naar je pagina’s.

Heb je technische skills nodig voor een sitebuilder?

Om gebruik te maken van Sitebuilder heb je geen technische kennis nodig. Dankzij de drag & drop functies kan iedereen goed overweg met Sitebuilder. Hiermee krijg je een overzichtelijk beeld van je website tijdens het bouwen. In een mum van tijd staat jouw website online!

Welke voordelen heeft een sitebuilder?

Een website maak je in een handomdraai met onze Sitebuilder. Met behulp van ruim 140 designs creëer je een professionele website. Jouw website is volledig responsive, wat betekent dat de website op ieder device goed wordt getoond.

Bij je Sitebuilderpakket krijg je een Let’s Encrypt SSL certificaat, waarmee je website beveiligd is. Ook webhosting is inbegrepen, waardoor je meteen kunt beginnen met het bouwen van jouw website en deze online plaatst. Daarnaast communiceer je professioneel door een e-mailadres aan te maken met je domeinnaam.

Heb je een domeinnaam nodig om gebruik te maken van een sitebuilder?

Om Sitebuilder te gebruiken en jouw website online te zetten, heb je ook een domeinnaam nodig. Een bestaande domeinnaam koppelen wij voor je aan je Sitebuilderpakket.