Webhosting die past bij jouw project

Goedkope hosting voor iedere website

Snelle Nederlandse webhosting

Zeer hoge uptime

Max

Uitgebreide mogelijkheden voor complexere websites of webshops


€0,99 p/m eerste 6 maanden

€29.99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 10 domeinnamen

 • 10 websites

 • Onbeperkt SSD opslag

 • 60 dagen backup

 • WordPress one-click install


 • Gratis anti-spam

 • Jaarlijkse beveiligingscheck

 • Gratis website verhuisservice

Aanbevolen

Complete

Alles wat je nodig hebt voor een website of webshop


€0,99 p/m eerste 6 maanden

€19,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu

Start

Een simpele website of blog hosten


€0,99 p/m eerste 6 maanden

€14,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 2 domeinnamen

 • 2 websites

 • 5GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Basic

De basis voor één website of blog


€0,99 p/m eerste 6 maanden

€9,99 /maand

Jaarlijks gefactureerd

bestel-nu
 • Max. 1 domeinnaam

 • 1 website

 • 2GB SSD opslag

 • 7 dagen backup

 • WordPress one-click install


Betrouwbare webhosting voor een succesvol online projectWil je een eigen website of webshop starten? Dan heb je webhosting en een domeinnaam nodig om jouw online project te starten. Wij bieden snelle hosting en 99,9% uptime om ervoor te zorgen dat je website of webshop altijd te bereiken is.Ons doel is om jouw online project tot een succes te maken, terwijl jezelf de vrijheid krijgt om te kiezen wat jij nodig hebt. Ben je klaar om te starten met je online project? Ga aan de slag met onze webhosting!
Voordelen van webhosting bij Versio
 • Voordelige webhosting met hoge snelheden

 • Zeer hoge uptime

 • Geavanceerd en gebruiksvriendelijk platform

 • Onze helpdesk staat iedere werkdag voor je klaar

 • Hosting geoptimaliseerd voor jouw WordPress website

  Met een hostingpakket van Versio is WordPress installeren een fluitje van een cent. In een paar klikken heb je jouw WordPress website aangemaakt en gekoppeld aan jouw hosting en domeinnaam.
  Maak jij een grote WordPress website? Dan raden we het Max pakket aan voor ultieme WordPress hosting.
  Wat onze klanten zeggen over onze webhosting
  “Super netjes en volledig geholpen. Ik had een paar jaar geen gebruik meer gemaakt van support en was vroeger niet tevreden. Ik was erg verbaasd over het behulpzame antwoord van Lars. Heel erg bedankt!”Pieter DoesburgMar 6, 2022
  “Zeer goede en oplossing gerichte communicatie van Team Versio (Milan) in een best wel verwarrende overname situatie. Waarvoor dank.”Bert SchoutenMar 7, 2022
  “Zeer tevreden, ondanks drukte en zelfs in het weekend antwoord.”HenkFeb 22, 2022
  Man kijkt op laptop naar zijn winkelmandje op Versio website

  Waarom een shared webhosting pakket kiezen?

  Met webhosting huur je een stukje opslag, rekenkracht en geheugen van een server. Op dit eigen stukje server kun je bijvoorbeeld je website bouwen of je gebruikt hosting om te e-mailen vanuit je eigen domeinnaam.Shared hosting is de meest gebruikte vorm van webhosting. Hierbij deel je de server met andere gebruikers. Deze vorm van hosting is geschikt voor de starter met een kleinere website met een beperkte bandbreedte. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, die je later kunt uitbreiden. Zo groeit het hostingpakket mee met jouw website.

  Start een eigen hostingbedrijf met reseller hosting

  Onder je eigen naam webhosting verkopen? Met reseller hosting maak je meerdere gebruikers aan en kun je de websites van anderen beheren.

  Ervaar volledige vrijheid met VPS hostingHeb je een grote website of wil je meer vrijheid? VPS hosting is ideaal voor websites met veel bezoekers. Ontdek de VPS pakketten van Versio.

  Extreem snelle webhosting in Nederland

  Ons webhosting platform wordt volledig gedreven door de Versio cloud. De NVMe drives zorgen ervoor dat jouw website supersnel wordt geladen (nog sneller dan SSD hosting). Elke extra seconde aan laadtijd vergroot de kans dat jouw bezoeker afhaakt, en dat is natuurlijk iets wat we liever niet zien. Door de krachtige hosting van Versio te combineren met je eigen website optimalisaties, zorgen we er samen voor dat jouw website zo snel mogelijk geladen is.

  Hoe werken wij?

  Wij hebben de kennis en het personeel om kwalitatieve, voordelige webhosting aan te bieden. Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen. Zo weet je zeker dat je altijd gebruik kunt maken van snelle webhosting. Wanneer een server plotseling uitvalt, dan wordt dit automatisch opgevangen door een andere server. Hierdoor is er geen downtime. Alle data is op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie. Hierdoor is jouw data veiliger dan ooit. Daarnaast zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing. Dit betekent dat een server, op basis van de huidige drukte, automatisch het nodige vermogen wordt gegeven.

  Beveilig je website

  Het is tevens belangrijk je website goed te beveiligen. Een SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen zal een SSL certificaat zelfs verplicht zijn. Dit is bijvoorbeeld al een vereiste wanneer bezoekers hun gegevens kunnen achterlaten op een ‘contact’ pagina. Voorkom dat Google jouw pagina als onveilig beoordeelt door een SSL certificaat te bestellen.

  Kies jouw webhosting pakket
  Versio Webhosting
  Wat heb je verder nodig voor een website maken?
  Een domeinnaam kiezenRegistreer een domeinnaam vanaf 99 cent.
  Website makenVoor een gebruiksvriendelijk drag & drop systeem kies je Sitebuilder.Voor meer vrijheid kies je een CMS zoals WordPress.
  BeveiligingEen SSL certificaat beveiligt de verbinding tussen de website en de bezoeker. In veel gevallen is een SSL certificaat verplicht.

  Wat houdt webhosting precies in?

  Webhosting heb je samen met een domeinnaam nodig om je website of webshop toegang te geven tot het internet. Met webhosting huur je een stukje webruimte op een server waar je jouw website op kunt plaatsen. Wij zorgen ervoor dat jouw website op een veilige server opgeslagen staat. Ook beheren en onderhouden we deze server. Er zijn verschillende webhostingpakketten beschikbaar voor de verschillende wensen die er zijn. Wij bieden verschillende hostingpakketten waaronder webhosting, reseller hosting en VPS hosting, allen met variërende opslagcapaciteiten, functionaliteiten en prijzen. Ga aan de slag met onze webhosting en start direct jouw online project!

  Welke hosting moet ik kiezen?

  Voor elke website hebben we een geschikt hostingpakket dat past bij jouw wensen. Je kunt kiezen uit shared hosting, VPS hosting en reseller hosting, waar je de pakketgrootte kunt kiezen voor jouw online project. Zo is Shared hosting geschikt voor kleinere websites en voor grote websites die veel ruimte nodig hebben raden we een VPS aan. Wil je onder je eigen naam hosting gaan verkopen? Kies in dat geval voor reseller hosting. Ons team staat je bij met deskundig advies over wat het beste past bij jouw behoeften.

  Wat kost webhosting bij Versio?

  Je kunt bij ons al vanaf €9,99 per maand een shared hostingpakket afnemen om te starten met je eigen website. Wil je meer opslagruimte en meerdere websites hosten dan hebben we andere pakketten die aan jouw wensen voldoen. Wil je een server voor jou alleen? Kijk dan eens naar onze VPS hosting waar je vanaf 9,99 per maand aan de slag kunt. Wil je alleen emailen dan hebben wij ook emailhosting om met je domeinnaam te mailen. Ook bieden we reseller hosting aan waarmee je white label webhosting kan delen met jouw gebruikers. Vaak hebben we aantrekkelijke tarieven voor de eerste maanden of het volledige eerste jaar!

  Welk SSL certificaat krijg ik bij de webhosting?

  Een SSL-certificaat is belangrijk omdat het een veilige verbinding garandeert tussen een webserver en een browser, bovendien stimuleert het de online betrouwbaarheid. Tevens is het bij het verwerken van gegevens verplicht om een SSL-certificaat te hebben. Bij ieder webhosting krijg je Let’s Encrypt, een gratis SSL certificaat. Wil je premium beveiliging? Kies dan voor één van onze betaalde SSL certificaten.